Kjøkkenet

Kjøkkenet er ansvarlig for at pasientene og ansatte får servert sunn og velsmakende mat. Vi anser kostholdet som en viktig del av rehabiliteringen, og har derfor lagt vekt på å tilby et kosthold i tråd med moderne ernæringsprinsipper.

Kostholdet er hjertevennlig og består av vegetarisk kost og fet/mager fisk med lite mettet fett, redusert saltmengde og masse frukt, grønt og nøtter.

Vi har mange spennende og populære vegetarretter som bare må oppleves!

Til middag serveres det fisk tre dager i uka, men vi har også et vegetarisk tilbud alle dager. Det er vanligvis også varmrett til kvelds - i tillegg til brød med mye pålegg, frukt og grønnsaker.

Våre gjester som er hjelpetrengende har faste plasser i spisesalen. Andre gjester kan sitte der de måtte ønske, og komme innenfor våre faste åpningstider.

Det serveres frukt og grønnsaker m.m. i tv-stua rett etter aftens hver dag.

Behov for spesielt tilrettelagt kost

Dersom du har behov for spesielt tilrettelagt kost, ber vi deg ta kontakt med vår ernæringsfysiolog, enten før eller like etter ankomst.

Åpningstider spisesal

Mandag – Fredag
Frokost: 08:00-10:00
Middag: 13:00-14:00
Kveldsmat: 17.30-18.30

Lørdag – Søndag
Frokost: 08:30-10:00
Middag: 13:00-14:00
Kveldsmat: 17:30-18:30

Avdelingen har følgende ansatte

  • Kjøkkensjef
  • Kokker
  • Kantinemedarbeidere

Kontakt avdelingen

Avdelingsleder
Kjøkkensjef
Trond Wiik

 

Kjøkkensjef Trond Wiik

 

Kontaktinformasjon

Telefon: 77 66 88 47
Send epost

 

Adresse
Conrad Holmboes veg 95
9011 Tromsø